BW Architects Design Epic Greenwich Rooftop Office

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

BW Architects have designed and transformed an 1840’s townhouse in Greenwich village, and what they’ve done to the rooftop is epic. The New York architect firm renovated the classic townhouse into a stylish abode that features industrial features and elements. Daylight is generously filtered into the house through the large windows and skylight which stands above the open staircase. The most amazing part of the house is the rooftop office.The large slanted window doubles up as a door so there is easy access to the outdoor patio. BW Architects have designed a townhouse that perfectly fuses together the past and present. Head over to BW Architects website to keep up with all of their projects.

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

 

 

More Stories
Nike celebrates LGBTQIA+ community with 2019 BETRUE Pride Collection